Masterclass – De nieuwe FML (CBBS 5.0)

Eerdere cursisten hebben deze opleiding met een 8,3 beoordeeld.

Algemeen

Als u een FML kunt lezen en interpreteren, bent u eveneens in staat een IZL, IZP, AML, LAB of belastbaarheidsprofiel te begrijpen. Na deze masterclass fungeren deelnemers als betere gesprekspartners voor bedrijfs- of eventueel verzekeringsartsen.

Doelgroep

Deze masterclass is een extra verdieping voor Casemanagers – Crov/Rccm. Bent u op dit moment werkzaam als Casemanager, dan is deze masterclass bij uitstek voor geselecteerd. Bekijk alle casemanager opleidingen.

Programma

  • Wat zijn de veranderingen in de nieuwe FML?
  • Wat verstaan we onder arbeidsongeschiktheid?
  • Wanneer is er sprake van “geen benutbare mogelijkheden” of van “marginale mogelijkheden”?
  • Analyse van de belastbaarheidsitems binnen de rubrieken I (persoonlijk functioneren) en II (sociaal functioneren) van de FML
  • Beperkingen in het micro-, meso- en macroniveau van functioneren van een werknemer en de relaties van die niveaus binnen de FML
  • Analyse van de belastbaarheidsitems binnen de rubrieken III tot en met VI (omgevingseisen, dynamische handelingen, statische houdingen en werktijden) van de FML
  • Verbanden tussen verschillende belastbaarheidsitems binnen de FML

Trainer

De Masterclass wordt verzorgd door een ervaren trainer die in de dagelijkse praktijk werkzaam is. De trainer brengt u op prettige wijze de theorie en daaraan gekoppeld de toepassing in de dagelijkse praktijk bij. Deze praktijkervaringen zorgen ervoor dat de training nooit droog of saai wordt. U ziet gelijk hoe u kunt profiteren van de nieuwe kennis die u opdoet.

PE-punten

NVvA
U ontvangt na afloop van deze masterclass 1 PE-punt.

Certificaat

Na het afronden van de Masterclass – De nieuwe FML ontvangt u een Certificaat van Deelname.

Incompany

De Masterclass – De nieuwe FML kan incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
  • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
  • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

Interesse? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

8,3
Eerdere cursisten hebben deze opleiding beoordeeld
Inhoud
8
Interactie
9
Trainer
8
Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief