SV Land hoofdsponsor van Taurus Volleybal

SV Land is sinds 2015 de hoofdsponsor en naamgever van Taurus Heren 1. De naam van het eerste herenteam is SV Land Taurus en het team komt uit in de eredivisie, de hoogste nationale volleybalcompetitie.

Michiel Bakker, Directeur van SV Land zegt: “Sport is van groot belang voor de maatschappij. Het heeft een sociaal karakter en is goed voor de gezondheid. Dat laatste sluit aan op ons vakgebied, sociale zekerheid en verzuim. Taurus is een actieve vereniging die volledig op vrijwilligers draait en toch op het hoogste niveau uitkomt. Dat steunen wij graag”.

Jan Kazius van Taurus is blij met SV Land als sponsor: “Eind 2014 werden de eerste contacten gelegd met SV Land. Al heel snel hadden beide partijen een goed gevoel over de toekomstige samenwerking en werd besloten om de samenwerking contractueel te bevestigen. Ik ben er van overtuigd dat SV Land voor Taurus een goede keuze zal zijn. Wij kunnen over en weer profiteren van wat we hebben en kunnen.”

Als klant van SV Land kunt u kosteloos thuiswedstrijden van SV Land Taurus bezoeken. Neem contact op met uw accountmanager bij interesse.