Diensten voor werkgevers & arbodiensten

Als werkgever of arbodienst hebt u soms behoefte aan onafhankelijke professionele hulp bij ziekte en verzuim of arbeidsongeschiktheid. U wilt voorkomen dat uw medewerkers uitvallen en als er toch iets mis gaat wilt u dat u tijdig de juiste maatregelen treft om loonsanctie te voorkomen. SV Land biedt die professionele hulp. 

Onze arbeidsdeskundigen, casemanagers en interim specialisten helpen u in het woud van complexe wetgeving de juiste keuzes te maken en slim gebruik te maken van de mogelijkheden die u als werkgever of arbeidsdienst tot uw beschikking heeft. Zo kunt u al snel duizenden euro’s besparen en betaalt onze inzet zich binnen korte tijd terug.

Hebt u alleen advies nodig? Of wilt u op tijdelijke basis een professional die zaken van u overneemt? SV Land kan u helpen op die manier die voor u het best uitkomt. Wie bieden zelfs een scan waarmee u inschatten kunt wat onze inzet u mogelijk zou kunnen opleveren. Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Honderden werkgevers en arbodiensten profiteerden al van onze deskundige hulp. Profiteer ook en kies voor een van onze Diensten: