Controle beschikking Whk gedifferentieerde premie WGA en ZW

Binnenkort ontvangt u van de Belastingdienst weer de beschikking werkhervattingskas (Whk) waarmee uw gedifferentieerde premie voor het jaar 2022 bekend wordt gemaakt. Onderzoek naar de juistheid van deze premie en aan u toegerekende uitkeringslasten blijkt al vele jaren een must.

Met grote regelmaat blijkt dat werkgevers jarenlang teveel of onterecht sociale zekerheidsgelden betalen. Onze adviseurs zijn in staat om dit voor u te laten corrigeren.

De Whk-premie (laten) controleren blijkt al vele jaren een must.

Onze adviseurs leveren hierbij de administratieve inspanning voor u door middel van de aanlevering van herzieningsverzoeken aan UWV of de Belastingdienst. Vervolgens zorgen onze adviseurs ervoor dat u de bedragen ook daadwerkelijk ontvangt en nemen zij desgewenst eventuele bezwaarzaken uit handen.

Dit besparingsonderzoek kan, met onze rapportage, ook een mooie opstap zijn naar het optimaliseren van uw processen en het borgen van deze besparingen naar de toekomst.

No cure no pay

Wij bieden dit besparingsonderzoek aan op basis van no cure no pay. Neem dan ook na ontvangst van de beschikking Whk contact met ons op wanneer:

  • U geen eigenrisicodrager bent
  • Uw totale loonsom minimaal € 10.000.000 bedraagt
  • U niet onlangs, na een periode van particulier verzekerd eigenrisicodragerschap, bent teruggekeerd naar het UWV.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Otwin Nonnekes, Adviseur Sociale Zekerheid. Dit kan via ononnekes@svland.nl of per telefoon op 0646056338.

Ja, een adviseur van SV Land mag met mij contact opnemen over de Whk-beschikking

  • Wij respecteren uw Privacy en gebruiken de bovenstaande gegevens enkel en alleen om een éénmalige quickscan uit te voeren en hierover contact met u op te nemen.