Casemanagement verzuim

Zieke medewerkers hebben voortdurend uw aandacht nodig. Wilt u een loonsanctie of arbeidsongeschiktheid voorkomen, dan zult u een gedegen dossier aan moeten leggen waarin u laat zien wat u gedaan hebt om de zieke weer aan het werk te krijgen. SV Land kan u praktisch helpen met Casemanagement Verzuim.

Een Casemanager Verzuim is een professional van SV Land die uw verzuimdossiers van u over neemt vanaf dag één van de ziekte. Deze casemanager kunt u voor inzetten voor een of meerdere dagdelen per maand. Hij plant gesprekken met de bedrijfsarts en eventueel een arbeidsdeskundige en zorgt ervoor dat deze gesprekken zinvol en inhoudelijk zijn, zodat u resultaten krijgt waar u als werkgever ook daadwerkelijk iets mee kunt.

Voordelen van Casemanagement Verzuim

Het grote voordeel van Casemanagement Verzuim is dat de casemanager namens u de regie houdt over uw verzuimdossiers en als intermediair optreedt tussen de arbodienst en de bedrijfsarts.

De Casemanager Verzuim houdt namens u de regie over uw verzuimdossiers en treedt als intermediair op tussen de arbodienst en de bedrijfsarts.

Wanneer er tegengestelde belangen in het spel zijn, is de Casemanager Verzuim uw baken in storm. Zijn juridische kennis en ervaring in complex verzuim helpen hem om snelle conclusies te trekken en de goede stappen te zetten.

Regie over ziekte en verzuim

Is er meer aan de hand dan ziekte alleen? De casemanager kan dit namens u gelijk aanpakken en ervoor zorgen dat de kwestie niet langer (alleen) als ziekte behandeld wordt.

De casemanager houdt bovendien de tijd goed in de gaten. Meldingen naar het UWV worden op tijd gedaan en wanneer er een beschikking van het UWV of van de Belastingdienst komt, kan de casemanager op tijd regelen dat er op tijd bezwaar wordt getekend als dat nodig is.

Onafhankelijke kennis en ervaring

Met Casemanagement Verzuim van SV Land haalt u onafhankelijke kennis en ervaring in huis, zodat u als werkgever niet langer overgeleverd bent aan de bedrijfsarts of de arbeidsdeskundige. Niet alleen besteedt u een lastig stukje werk uit: u profiteert er bovendien van als werkgever.

Schakel ook Casemanagement Verzuim in en vul direct het formulier hieronder in. Wilt u liever eerst wat meer informatie over het functioneren van een Casemanager Verzuim? Belt u dan met Tjerk Moraal, telefoonnummer 079 363 44 00.

 

  • Wij respecteren uw Privacy en gebruiken de bovenstaande gegevens enkel en alleen om contact met u op te nemen voor het verstrekken van meer informatie.