Bezwaar en beroep WGA

Een beschikking van het UWV of van de belastingdienst kan u veel geld kosten, maar soms onterecht. SV Land bekijkt voor werkgevers of zij bezwaar en eventueel beroep kunnen aantekenen tegen deze beschikking.

Bezwaar maken tegen een beschikking van het UWV of van de Belastingdienst is lastig voor uw als werkgever. U bent niet zo goed thuis in de materie en hebt bovendien maar zes weken om met een goed onderbouwd verhaal te komen. SV Land kan u hierin ondersteunen.

Bezwaar WGA

Hebt u een beschikking ontvangen waarvan u vermoedt dat deze geheel of gedeeltelijk onterecht is? Dan kunt u SV Land inschakelen om deze beschikking te checken. Als uw vermoeden terecht is kunnen wij namens u bezwaar indienen bij het UWV of de Belastingdienst.

Dankzij onze juridische kennis en ruime ervaring kunnen wij deze inschatting snel maken en u bovendien direct helpen door een bezwaarbrief op te stellen met argumenten die gewicht in de schaal leggen.

Dankzij onze juridische kennis en ruime ervaring kunnen wij snel een inschatting maken van de rechtmatigheid van uw ontvangen beschikking en snel actie ondernemen.

Ook wanneer u geen vermoedens hebt, kan het lonend zijn om beschikkingen standaard naar ons door te sturen. Het beoordelen van een beschikking kost ons weinig tijd, maar kan u als werkgever al snel duizenden euro’s opleveren.

Beroep WGA

In veel gevallen is een bezwaarbrief voor de UWV of Belastingdienst genoeg om u in het gelijk te stellen en de beschikking aan te passen. Worden uw bezwaren afgewezen, dan hebt u de mogelijkheid om in beroep te gaan.

Ook wanneer het zover komt, kunt u rekenen op de ervaring en juridische kennis van SV Land. Wij procedeerden al succesvol voor tientallen klanten in honderden zaken. Als werkgever kunt u bovendien zelf kiezen waar u onze hulp bij nodig hebt en waar niet.

Het beoordelen van een beschikking kost ons weinig tijd, maar kan u als werkgever al snel duizenden euro’s opleveren.

UWV-erkend rechtshulpverlener

SV Land is door een door het UWV erkende rechtshulpverlener. Schakelt u onze hulp in, dan weet u dus zeker dat het UWV uw zaak serieus neemt. Immers: onze bezwaarbrieven zitten zo in elkaar dat het UWV hier snel een beslissing over nemen kan.

Bespaar op uw WGA-kosten

Gemiddeld 30% van de verstuurde beschikkingen van het UWV en de Belastingdienst zijn bezwaar- of beroepswaardig. Speciaal voor u heeft SV Land een online test gemaakt waarin u kunt bekijken of het mogelijk is om uw WGA-kosten te drukken. Vaak kunt u hier al snel veel geld besparen. De online test is hier te vinden.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op met Tjerk Moraal, telefoonnummer 079 363 44 00.

 

  • Wij respecteren uw Privacy en gebruiken de bovenstaande gegevens enkel en alleen om contact met u op te nemen voor het verstrekken van meer informatie.