Webinar - Inzicht in besteding zorggelden

Webinar

Gemeenten komen de afgelopen jaren miljoenen tekort op Wmo en Jeugdzorg. Bibliotheken, zwembaden en andere lokale voorzieningen dreigen hiervan de dupe te worden. Raadsleden en bestuurders zitten met de handen in het haar. Hoe kunnen we meer grip krijgen op de zorgkosten, is een veel gestelde vraag. Om meer inzicht te krijgen in deze situatie organiseert SV Land een webinar voor alle wethouders en toezichthouders en geïnteresseerde in het hele land.
 
SV Land biedt in samenwerking met onderzoeksjournalisten Judith Spanjers en Siem Eikelenboom dit webinar aan waarbij je als bestuurder meer inzicht krijgt in het zorgveld.
 
In het programma gaan de sprekers in op signalen waar je als gemeente alert op moet zijn als het gaat om dubieuze zorgbedrijven. Daarnaast zullen de sprekers inzicht geven in soms opzettelijk ingewikkeld in elkaar gezette zorgbedrijven. Hoe complexer de structuur, hoe moeilijker voor gemeenten en zorgverzekeraars om zicht te krijgen op hoe geldstromen en bestuursverantwoordelijkheden lopen.
 

Programma

Geen inhoudelijk programma op dit moment

Data en locaties

Geen nieuwe sessies gepland

 

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief