Over SV Land

SV Land is met haar specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim uniek in Nederland.

SV Land ondersteunt bedrijven en overheid in de vorm van advisering, het verzorgen van opleidingen, het uitvoeren van besparingsprojecten, handhaving en het op tijdelijke basis inzetten van specialisten. Voor elke vraag bieden wij u te allen tijde een oplossing op maat.

Missie

SV Land staat voor een rechtvaardige vaststelling van publieke en private sociale zekerheidsgelden. Met het ontwikkelen, toepassen en delen van kennis over sociale zekerheid en verzuim leveren wij een innovatieve, waardevolle bijdrage aan organisaties in de publieke en private sector in Nederland.

Onze mensen houden van hun vak en wij bieden hen de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Wij streven naar een langdurige samenwerking met klanten, medewerkers en samenwerkingspartners.

Visie

SV Land is een gerenommeerde partij op het gebied van sociale zekerheid en verzuim. Op basis van specialistische kennis en ervaring neemt SV Land actief deel aan het debat over sociale zekerheid en verzuim om een rechtvaardige verdeling van publieke en private gelden te waarborgen.

Wij helpen organisaties in de publieke en private sector zich een weg te banen in de complexe wereld van de sociale zekerheid. Onder meer door te adviseren over de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving, projecten voor ze uit te voeren, opleidingen te verzorgen en op tijdelijke basis specialisten in te zetten.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief