Incompany trainingen

Incompany trainingen zijn een perfect middel om medewerkers op te leiden. Het is een praktijkgerichte manier om de kennis en vaardigheden van meerdere medewerkers te laten aansluiten bij ontwikkelingen in de organisatie of het betreffende vakgebied. Een incompany training is helemaal af te stemmen naar de wensen en behoefte vanuit het bedrijf of de organisatie. Incompany trainingen zijn volledig op maat in te richten.

Bij SV Land verzorgen we diverse incompany trainingen door het gehele land. Dit doen we voor private werkgevers, maar ook voor (semi) overheidsinstellingen. Onze trainingen zijn veelal interactieve sessies en hebben daarnaast een praktijkgerichte insteek. Onze trainers zijn afkomstig vanuit de praktijk, daardoor weet de trainer ook exact hoe de theorie en de praktijk te combineren.

Ben je enthousiast over onze incompany trainingen en zie je het helemaal zitten voor je team? Wij komen graag eens langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Doordat wij geheel op maat jouw team kunnen trainen heb je alle vrijheid bij het samenstellen van de stof én het aantal deelnemers.

Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je direct bellen met Karin op 06 44 15 52 55, haar mailen via kalblas@svland.nl of via het contactformulier door op de informatie button rechts te klikken. . Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van de perfecte training voor jouw team.

Verdiep je kennis,
vergroot je impact.

Weener XL

''SV Land zorgt voor een optimaal leerrendement met oog voor de medewerkers''.

We mochten al eerder een incompany training verzorgen voor:

Veelgestelde vragen over incompany trainingen

Wat kost een incompany training?

Een terechte vraag! De kosten van een incompany training variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van de training en de complexiteit ervan. Om een nauwkeurige schatting te kunnen geven, stellen we graag een voorstel op maat voor je op. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder met alle details.

Ontvangen mijn collega's na afloop een certificaat of diploma?

Zeker weten! Na voltooiing van onze incompany trainingen ontvangen alle deelnemers een officieel certificaat of diploma. Het is onze manier om hun toewijding en professionele ontwikkeling te erkennen. Dus, geen zorgen, ze gaan niet met lege handen naar huis!

Wat is het maximale aantal deelnemers bij een in company training?

Een uitstekende vraag! Bij SV Land hanteren we een maximale groepsgrootte van 15 personen tijdens onze incompany trainingen. Dit doen we om de kwaliteit van de training te waarborgen, zodat elke deelnemer voldoende aandacht en interactie krijgt.

Als je speciale wensen hebt of graag iets wilt aanpassen, staan we altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden die het beste bij jouw team passen.

Verzorgt SV Land ook het lesmateriaal?

Absoluut. Bij SV Land bieden we al ons lesmateriaal digitaal aan, zodat je gemakkelijk en snel toegang hebt.

Indien gewenst kunnen we echter ook voorzien in een geprinte versie van het lesmateriaal. In dat geval worden de kosten hiervoor rechtstreeks aan jou doorberekend. We streven er altijd naar om aan jouw behoeften te voldoen en jouw leerervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Populaire incompany trainingen

De meest gegeven incompany trainingen voor de private markt, gemeenten en overheidsinstellingen vind je hier!
Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief