UWV heeft onvoldoende arbeidsdgehandicapten voor Albert Heijn

Op Radio 1 werd vandaag gesproken over arbeidsgehandicapten die volgens het sociaal akkoord weer aan het werk moeten. Opmerkelijk is dat UWV onvoldoende kandidaten kan aanbieden aan, in dit voorbeeld, Albert Heijn. Mevrouw Klijnsma kent de signalen en probeert dit nader te onderzoeken. Volgens De Normaalste Zaak is de problematiek al langer bekend maar is er nog geen oplossing.

Luister het radiofragment terug op http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-07-31&terugluisteren_hour=10. Het stuk begint op 16.11.