Masterclass Crov: Aanpak duurzame inzetbaarheid

Algemeen

Welkom bij onze Crov masterclasses! Hier bieden wij een unieke kans om je kennis en vaardigheden op dit specifieke vakgebied te verdiepen of verbreden. Onze Masterclasses zijn ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en zich voortdurend willen ontwikkelen op het gebied van casemanagement. 

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is hot. Met ontwikkelingen zoals de vergrijzing van de beroepsbevolking, ontwikkelingen in het werk, langer doorwerken en de krapte op de arbeidsmarkt wordt een optimale inzetbaarheid van medewerkers voor steeds meer bedrijven een ‘must’. Het staat dan ook al jaren boven aan het lijstje van aandachtspunten van organisaties. Maar om op een effectieve manier aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid blijkt lastig. Bij veel bedrijven lukt het niet om een goede aanpak neer te zetten waar medewerkers écht toegevoegde waarde van ervaren.

Doel

In deze masterclass maak je kennis met de belangrijkste succesfactoren om bij een organisatie een effectieve aanpak op duurzame inzetbaarheid op te zetten: welke zijn het en hoe vul je ze in?
Je krijgt een praktische basis voor het neerzetten van een organisatie-aanpak. Wat moet je doen? En in welke volgorde?

Doelgroep

Iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met het werken aan duurzame inzetbaarheid (bijvoorbeeld HR-managers, professionals en experts op HR-thema’s, directie, leidinggevenden, OR)

Programma

  • De belangrijke succesfactoren voor een effectieve aanpak op duurzame inzetbaarheid
  • Twee grote valkuilen om te vermijden

Trainer

De masterclass wordt gegeven door Michiel Ober. Michiel is een strategisch organisatieadviseur met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers. Vanuit zijn brede achtergrond vertaalt Michiel wetenschappelijke inzichten naar een praktische, concrete aanpak. Naast zijn advieswerk voor organisaties werkt Michiel met veel energie als docent bij diverse opleidingen in zijn vakgebied.

Certificaat

Na het afronden van de Masterclass: Aanpak duurzame inzetbaarheid ontvangt u een certificaat.

Incompany

De masterclass kan ook incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
  • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
  • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

N.B. Deze opleiding kan, indien gewenst, ook in het Engels aangeboden worden. Dit is interessant voor multinationals waar Engels de voertaal is van het hoofdkantoor en/of het management.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief