Masterclass Crov: Actualiteiten verzuim

Algemeen

Welkom bij onze Crov masterclasses! Hier bieden wij een unieke kans om je kennis en vaardigheden op dit specifieke vakgebied te verdiepen of verbreden. Onze Masterclasses zijn ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en zich voortdurend willen ontwikkelen op het gebied van casemanagement. 

Verzuim: welke actualiteiten zijn van belang voor de praktijk?

Doel

Op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en jurisprudentie rondom het speelveld van ziekte en verzuim

Doelgroep

Casemanagers, arbeidsdeskundigen en HR business partners.

Programma

• Aandachtspunten vakantie en verlof
• Update subsidiemogelijkheden
• Stand van zaken compensatieregeling transitievergoeding
• Ontwikkelingen binnen verzuim

Trainer

De masterclass wordt verzorgd door onze ervaren trainer Monique van de Graaf, die in de dagelijkse praktijk werkzaam is. De trainer brengt je op prettige wijze de theorie en daaraan gekoppeld de toepassing in de dagelijkse praktijk bij. Deze praktijkervaringen zorgen ervoor dat de opleiding nooit droog of saai wordt. Je ziet gelijk hoe je kunt profiteren van de nieuwe kennis die je opdoet.

Certificaat

Na het afronden van de masterclass: Actualiteiten op het gebied van verzuim ontvang je een certificaat.

Incompany

De masterclass kan ook incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
  • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
  • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

N.B. Deze opleiding kan, indien gewenst, ook in het Engels aangeboden worden. Dit is interessant voor multinationals waar Engels de voertaal is van het hoofdkantoor en/of het management.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief