Masterclass Crov: Hoe ga je om met de weerbaarheid van je werknemers?

Algemeen

Welkom bij onze Crov masterclasses! Hier bieden wij een unieke kans om je kennis en vaardigheden op dit specifieke vakgebied te verdiepen of verbreden. Onze Masterclasses zijn ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en zich voortdurend willen ontwikkelen op het gebied van casemanagement

In Nederland verzuimt meer dan 8% van de werknemers door psychische en overspannenheid klachten. Een van de belangrijkste oorzaken van werkgerelateerd verzuim is psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Deze belasting en belastbaarheid zijn cruciale aspecten in het welzijn van werknemers.

Doel

Het doel van deze masterclass is leidinggevenden te voorzien van inzichten en praktische tools om de weerbaarheid en belastbaarheid van werknemers te verbeteren. Door te focussen op zowel biologische als psychologische basisbehoeften, biedt deze sessie concrete handvatten om de mentale en fysieke gezondheid van werknemers te bevorderen.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leidinggevenden en HR-professionals die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van de weerbaarheid en belastbaarheid van hun teams. De inhoud is relevant voor organisaties uit diverse sectoren en van verschillende grootte.

Programma

 • Weerbaarheid in kaart brengen:
  Begrijp de opbouw van weerbaarheid bij werknemers.
 • Psychologische basisbehoeften verbeteren:
  Identificeer en verbeter de psychologische basisbehoeften (binding, competentie, autonomie) van werknemers.
 • Belang van biologische behoeften:
  Ervaar het belang van het adresseren van biologische behoeften zoals slaap, voeding, en beweging.
 • Effectief omgaan met lage weerbaarheid:
  Leer wat je absoluut NIET moet doen bij een werknemer met lage weerbaarheid.
  Ontvang praktische tips om de belastbaarheid van werknemers te verbeteren.
 • Samenwerking met werknemers verbeteren:
  Ontdek strategieën voor het verbeteren van samenwerking tussen werkgevers en werknemers.
 • Andere relevante onderwerpen:
  Verken diverse aspecten van weerbaarheid en belastbaarheid voor een volledig begrip.

Trainer

De training wordt gegeven door Tom Boekhout en Patrick Slegtenhorst, ervaren fysiotherapeuten en experts op het gebied van belasting, belastbaarheid, en weerbaarheid vanuit het perspectief van de werknemer.

Certificaat

Na het afronden van de Masterclass: Hoe ga je om met de weerbaarheid van je werknemers ontvang je een certificaat.

Incompany

De masterclass kan ook incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
 • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
 • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

N.B. Deze opleiding kan, indien gewenst, ook in het Engels aangeboden worden. Dit is interessant voor multinationals waar Engels de voertaal is van het hoofdkantoor en/of het management.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief