Masterclass Crov: Verzuim en disfunctioneren

Algemeen

Welkom bij onze Crov masterclasses! Hier bieden wij een unieke kans om je kennis en vaardigheden op dit specifieke vakgebied te verdiepen of verbreden. Onze Masterclasses zijn ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en zich voortdurend willen ontwikkelen op het gebied van casemanagement. 

De combinatie verzuim en disfunctioneren wordt vaak als complex ervaren. Welke koers ga je inzetten en welke valkuilen zijn er. In deze masterclass gaan we onderzoeken hoe je dit complexe verzuim het beste kunt aanpakken.

Doel

Het oplossingsgericht werken in verzuimzaken waar ook disfunctioneren speelt.

Doelgroep

Iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met het werken aan duurzame inzetbaarheid (bijvoorbeeld HR-managers, professionals en experts op HR-thema’s, directie, leidinggevenden, OR)

Programma

  • Onderzoek naar deze samenloop; wat leren we daaruit?
  • Welke aanpak zou jij kiezen?
  • Hoe kijkt de rechter ernaar?
  • Jurisprudentie
  • Toepassen op een praktijkcase

Trainer

Ruth Ravesteijn, jurist / arbeidsdeskundige en trainer met ruim 25 jaar praktijkervaring in vaak complex verzuim.

Certificaat

Na het afronden van de Masterclass: Verzuim en disfunctioneren ontvangt u een certificaat.

Incompany

De masterclass kan ook incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
  • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
  • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

N.B. Deze opleiding kan, indien gewenst, ook in het Engels aangeboden worden. Dit is interessant voor multinationals waar Engels de voertaal is van het hoofdkantoor en/of het management.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief