10 oktober 2019 | SV Land aanwezig op HR Live

HR Live is het grootste workshopcongres van Nederland. Meer dan 80 workshops, gegeven door zo’n 50 partners, zoomen in op de omgang met actuele wet- en regelgeving, trends, oplossingen, methoden en technieken. SV Land verzorgt een tweetal workshops voor u.

Workshops SV Land

Ook SV Land is partner van HR Live. U kunt deze dag twee workshops en onze stand op de expo bezoeken.

10.00 – 10.40 – Future proof verzuimaanpak – Zaal 1
12.00 – 12.40 – Future proof verzuimaanpak– Zaal 9

Tijdens deze workshops zal er gesproken worden over een evidence based effectieve verzuimaanpak. Hierbij wordt gezocht naar een oplossing voor de korte en lange termijn waarbij u als HR weer regie kunt nemen en de verzuimende werknemer weer in beweging komt.

De workshop wordt gegeven door specialist Anja de Ridder (Register Arbeidsdeskundige).

Stand

Daarnaast is SV Land te vinden met een stand tijdens HR Live. Heeft u vragen of wilt u graag verdiepende informatie naar aanleiding van de workshop, loop gerust eens langs bij stand 31.

Locatie & Aanmelden

HR Live vindt plaats op donderdag 10 oktober 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag.
Adres is Binckhorstlaan 249

Het parkeerterrein achter de Fokkerterminal is bestemd voor bezoekers van HR Live en MainStage HR. Let op, dit is betaald parkeren.

De openingstijden zijn van 09:30 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis voor HR-managers, -adviseurs en -directeuren uit organisaties met meer dan 100 werknemers. Ga naar http://www.hrlive.nl voor alle informatie en om u aan te melden.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief