11 oktober 2018 | SV Land aanwezig op HR Live

HR Live is het grootste evenement in Nederland voor HR-managers. Op HR Live staat de vakinhoud centraal. Door middel van korte 100 workshops wordt u over elk denkbaar HR-thema bijgepraat. Ook is er een expo, waar u kennis kunt maken met ruim 50 kennispartners. 

Ook SV Land is partner van HR Live. U kunt deze dag twee workshops en onze stand op de expo bezoeken.

Workshops SV Land

10.00 – 10.35 – Complex verzuim en inzetbaarheid – Zaal 4
13.30 – 14.05 – Complex verzuim en inzetbaarheid – Zaal 10

We starten met trends op het gebied van complex verzuim en inzetbaarheid. Vervolgens bespreken we waarom inzetbaarheid op de strategische agenda gezet moet worden. Aansluitend kijken we naar diverse bouwstenen die effect hebben op de organisatie, het werk en de medewerkers. We delen onze kennis met veel tips vanuit de praktijk.

De workshop wordt gegeven door onze specialisten Peter Sinning (Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid®) en Anja de Ridder (Register Arbeidsdeskundige).

Aanmelden

HR live vindt plaats op 11 oktober 2018. De openingstijden zijn van 10 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis voor HR-managers, -adviseurs en -directeuren uit organisaties met meer dan 100 werknemers. Ga naar http://www.hrlive.nl voor alle informatie en om u aan te melden.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief