13 februari 2014 – Bijeenkomst voor (aankomende) eigenrisicodragers Ziektewet

Bent u nieuwsgierig naar de eerste ervaringen van werkgevers die als eigenrisicodrager per 1 januari 2014 de ’nieuwe’ Ziektewet uitvoeren? SV Land organiseert op donderdag 13 februari een kosteloze bijeenkomst om de eerste ervaringen uit de praktijk met u én elkaar te delen.

De Ziektewet is met de invoering van de “Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters’ (Wet BeZaVA) ingrijpend veranderd. Deze veranderingen hebben niet alleen financieel gevolgen voor uw organisatie, maar zijn ook van invloed op uw bedrijfsprocessen en verzuim- en re-integratiebeleid. Bovendien zullen er mogelijk arbeidsrechtelijk consequenties voortvloeien uit uw gewijzigde beleid of wanneer u de zieke ex-werknemer wilt re-integreren. Kortom zaken die impact hebben op verschillende afdelingen en medewerkers binnen uw organisatie.

Gastsprekers

  • Cor Hoogendoorn, Arbeidsdeskundige bij Hoog ADvies
  • Nathalie Stoffelsen, Advocaat bij Snijders Advocaten

Tijdens de bijeenkomst staan wij met u stil bij de financiële- en sociale zekerheidsaspecten omtrent de BeZaVa en de gevolgen daarvan op de WGA-flex en WGA-vast. De gastsprekers zoomen in op zaken zoals het creëren van re-integratiemogelijkheden en het bieden van passende arbeid als eigenrisicodrager, de arbeidsrechtelijke consequenties daarvan en overige arbeidsrechtelijke aanpassingen in bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

Ook voor werkgevers die het eigenrisicodragerschap per 1 juli 2014 overwegen is deze bijeenkomst interessant!

Datum, locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op 13 februari 2014 in Zoetermeer van 15.00 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Aanmelden
Uw deelname kunt u doorgeven door een email te sturen aan info@svland.nl. Vermeld hierin uw naam, organisatie en met hoeveel personen u aanwezig bent. Binnen 48 uur ontvangt u een bevestiging van uw deelname en nadere informatie over de locatie.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief