Terugkijken | Webinar Impact wijzigingen eigenrisicodragerschap 2017

Op dinsdag 13 september organiseerde ArboNed in samenwerking met SV Land een webinar omtrent het eigenrisicodragerschap met ingang van januari 2017. 400 werkgevers hebben de uitzending live bekeken en duidelijk is dat er veel aandacht is voor dit onderwerp.

Alle werkgevers in Nederland moeten opnieuw de beslissing maken of ze eigenrisicodrager willen worden of blijven voor de WGA of niet. Daarnaast moeten ze diezelfde beslissing nemen voor het eigenrisicodragerschap ZW. Moeilijke materie en moeilijke beslissingen, hetgeen ook bleek uit de grote hoeveelheid vragen die het webinar opleverde. Veel vragen over de financiële kant van de keuze, maar ook veel over de re-integratieverplichtingen van werkgevers. Ook het verschil tussen eigenrisicodragen voor de WGA en voor de ZW was niet voor iedereen duidelijk.

Tijdens het live webinar ‘Impact wijzigingen eigenrisicodragerschap 2017’, gaven experts Marty de Groot (Commercieel Manager Verzekerd, ArboNed) en Ed Dokter (Adviseur Sociale Zekerheid, SV Land) in drie kwartier een toelichting op de belangrijke wijzigingen vanaf 1 januari 2017 rond het eigenrisicodragerschap voor de ziektewet en WGA.

Klik op ‘Open webinar’ om, na registratie, het webinar te kunnen bekijken

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief