21 mei – Kennisbijeenkomst Modernisering Ziektewet

Wilt u weten met welke veranderingen uw organisatie te maken krijgt door de modernisering van de Ziektewet? SV Land organiseert op 21 mei a.s. een kosteloze bijeenkomst om de belangrijkste wijzigingen en ervaringen met u te delen.

De Ziektewet is met de invoering van de “Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters’ (Wet BeZaVA) ingrijpend veranderd. Deze veranderingen hebben niet alleen financieel gevolgen voor uw organisatie, maar zijn ook van invloed op uw bedrijfsprocessen en verzuim- en re-integratiebeleid. Bovendien zullen er mogelijk arbeidsrechtelijk consequenties voortvloeien uit uw gewijzigde beleid of wanneer u de zieke ex-werknemer wilt re-integreren. Kortom zaken die impact hebben op verschillende afdelingen en medewerkers binnen uw organisatie.

Tijdens de bijeenkomst staan wij met u stil bij de financiële- en sociale zekerheidsaspecten omtrent de BeZaVa en de gevolgen daarvan op de WGA-flex en WGA-vast.Onze gastsprekers van HOOG ADvies en Snijders Advocaten staan stil bij zaken zoals het creëren van re-integratiemogelijkheden en het bieden van passende arbeid als eigenrisicodrager, de arbeidsrechtelijke consequenties daarvan en overige arbeidsrechtelijke aanpassingen in bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

Doelgroep
Werkgevers die eigenrisicodrager voor de Ziektewet zijn geworden of het eigenrisicodragerschap overwegen

Datum, locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 mei 2014 in Zoetermeer van 15.00 tot 16.30 uur. Er wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Aanmelden
Deelname is kosteloos. Uw deelname kunt u doorgeven door een e-mail te sturen aan info@svland.nl. Vermeld hierin uw naam en organisatie. Komt u met meerdere personen, geef dan ook van deze personen het e-mailadres door. Binnen 48 uur ontvangt u een bevestiging van uw deelname en nadere informatie over de locatie.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief