VOL – Kennisbijeenkomst | De gevolgen van de nieuwe Europese Privacywet (AVG) voor HR-en Verzuimprofessionals

Privacy is een hot topic en met de komst van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) neemt de aandacht niet af. We hebben gemerkt dat bedrijven benieuwd zijn naar de concrete gevolgen voor HR- en verzuimafdelingen.

Speciaal voor deze kennisbijeenkomst van SV Land hebben wij twee gastsprekers uitgenodigd die uitleggen waar u mee te maken gaat krijgen.

Programma en sprekers

Eline Beekhuis – Advocaat bij Marxman Advocaten

Eline gaat deze middag in op specifieke verwerkingen van persoonsgegevens van uw personeel, mogelijke cyberrisico’s en hoe hiermee om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van gegevens over uw relaties, sollicitanten en medewerkers (bijvoorbeeld in de vorm van een personeelsdossier). Ook komen minder voor de hand liggende zaken aan bod, zoals cameratoezicht, de controle van e-mail en internetverkeer en het gebruik van cookies op de website.

Robert van den Boogard – Bedrijfsarts, Verzekeringsarts RGA en Directeur van Zenez

Robert informeert u in het verlengde van de AVG over de privacyaspecten bij verzuim en de impact hiervan op de zogenaamde taakdelegatie.

Datum en tijden

De bijeenkomst vindt plaats op 22 maart 2018

14.30 – 15.00     Inloop
15.00 – 16.30     Bijeenkomst
Vanaf 16.30        Hapje en drankje

Locatie

Van der Valk
Hoofdveste 25
3992 DH Houten

Parkeren kan kosteloos op het parkeerterrein van het hotel.

Aanmelden

De bijeenkomst is vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor te Zoetermeer, 079 3634400. Uw contactpersoon is Roxy Beij-van Wessel.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief