24 en 29 september | Kennisbijeenkomst Ontwikkelingen WGA en Quotumwet

SV Land vindt het belangrijk om kennis en ervaring over sociale zekerheid te delen met haar relaties en klanten. Met de nieuwe Quotumwet en de recent aangekondigde wijzigingen in de WGA zijn er nu ook redenen genoeg om  weer een kosteloze kennisbijeenkomst voor u te organiseren.

Onze adviseurs vertellen samen met gastspreker Jan Kleberg van Certego alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de WGA en de Quotumwet (onderdeel van de Participatiewet).

Programma
WGA

  • Wat betekent het recente voorstel van minister Asscher voor uw organisatie? Minister Asscher heeft voorgesteld om vanaf 1-1-2017 bij eigen risicodragerschap de staartlasten achter te laten bij UWV en een terugkeerpremie te introduceren.

Quotumwet (onderdeel van de Participatiewet)

  • Analyse Participatiewet
  • Wat wordt van werkgevers verwacht met betrekking tot het creëren van nieuwe arbeidsplaatsen?
  • In een workshop dagen wij u uit op een creatieve wijze invulling te geven aan de Quotumwet.

Doelgroep
Deze bijeenkomst is interessant als u werkt op een afdeling HR of finance binnen een organisatie met meer dan 25 werknemers. Ook is deze middag interessant als u werkzaam bent bij een arbodienst.

Data, tijden en locatie
De bijeenkomsten vinden plaats op 24 en 29 september in Houten.

14.30 – 15.00 Inloop
15.00 – 17.00 Inhoudelijk programma
Vanaf 17.00 Hapje en drankje

Aanmelden
Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@svland.nl. Vermeld hierin uw naam, organisatie en het aantal personen. U ontvangt vervolgens een bevestiging met nadere informatie over de locatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor te Zoetermeer, 079 3634400. Uw contactpersonen zijn Karin Alblas en Hugo van Grondelle.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief