9 december – Netwerkbijeenkomst voor ZZP’ers in de Sociale Zekerheid

Op 9 december organiseert SV Land een netwerkbijeenkomst in Utrecht voor ZZP’ers die werkzaam zijn als professional in de Sociale Zekerheid. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld inkomensspecialisten, casemanagers, handhavingsspecialisten, bedrijfs- en verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen, juridisch medewerkers etc.

Het doel van de bijeenkomst is netwerken en informatie opdoen, over onder andere AOV, beroepsaansprakelijkheid en pensioen. Daarnaast willen we het debat aangaan over ZZP en Sociale Zekerheid. Er zijn sprekers aanwezig die hun visie hier over willen delen en benieuwd zijn naar uw inzichten hierover. Het geheel wordt omkleed met live muziek.

Programma
17.00 – 18.00
Inloop, waarbij SV Land zorgt voor broodjes en drankjes.

18.00 – 19.30
Moeten ZZP’ers gefaciliteerd worden vanuit sociale verzekeringen? Verplicht, optioneel, niet? Wanneer ben je ondernemer? Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland, is stellig over het karakter van ondernemers en betoogt dat er voor ZZP’ers niets door de politiek hoeft te worden geregeld in de Sociale Zekerheid.

Riemer de Graaf komt hierna aan het woord. Zijn organisatie Impectforce heeft een oplossing die ervoor zorgt dat ZZP’ers gebruik kunnen maken van het publieke sociale zekerheidsstelsel door als medewerker bij henzelf in dienst te treden. Zonder hierbij de vrijheid van het ondernemen te verliezen. Hij vertelt u er alles over.

ZZP’ers kunnen veel zelf regelen voor arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid en pensioen. Marcel Bezemer en Peter Sinning hebben jarenlange ervaring in het bank- en verzekeringswezen, momenteel als ondernemer, en vertellen over de mogelijkheden en ontwikkelingen op dit gebied.

Vanaf 19.30
We sluiten af met hapje en een drankje, waarbij we graag met u napraten. Ook de sprekers zijn aanwezig als u meer wilt weten over de besproken onderwerpen.

Doelgroep
Alle ZZP’ers die werkzaam zijn in de Sociale Zekerheid. Bijvoorbeeld in arbo, bij gemeenten, verzekeringsmaatschappijen, SVB, UWV etc.

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt op 9 december plaats in CitySense Utrecht. De inloop is vanaf 17.00, 18.00 start het programma.

Aanmelden
Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@svland.nl. Vermeld hierin uw naam, functie en eventuele personen die met u meekomen.

Behoort u niet tot de doelgroep, maar wilt u wel aanwezig zijn deze avond? Neem contact op met SV Land via bovenstaand e-mailadres voor de mogelijkheden.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief