13 maart 2014 – Bijeenkomst Werken met iPads bij Handhaving

De werkzaamheden van handhavers bij de uitvoering van o.a. de WWB worden gekenmerkt door veel papierwerk. U herkent dit zonder twijfel. U heeft te maken met toestemmingsformulieren, rapportageformulieren, verklaringsformulieren, adviesformulieren, verslagformulieren, gespreksformulieren en nog veel meer. Kortom, dit kan vele malen eenvoudiger en efficiënter.

SV Land heeft ervaringen opgedaan met het gebruik van iPads om zodoende de papierstroom te beperken. Wij nemen u graag mee in onze ervaringen en willen deze met u delen. Onze senior handhavingsspecialisten Jeffrey van Meerendonk en Rick Gonggrijp nemen u op inspirerende wijze mee in de mogelijkheden van het gebruik van iPads tijdens de dagelijkse handhavingswerkzaamheden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen we u laten zien welke vorderingen wij op dit gebied hebben gemaakt.

Ons uiteindelijke doel is het beperken van de administratieve rompslomp. Naast de kennis die wij met u willen delen zijn wij ook benieuwd naar uw mening en uw ervaringen op dit gebied. De kennis die u en wij deze middag opdoen is voor beiden direct inpasbaar in de eigen dagelijkse praktijk.

Doelgroep
Deze kennisbijeenkomst is met name interessant voor gemeentelijke vertegenwoordigers:

  • Afdelingshoofden
  • Teamleiders
  • Handhavingsmedewerkers
  • Klantmanagers
  • Sociaal rechercheurs

Programma

  • 14.30 Inloop
  • 15.00 Presentatie en discussie waarbij de ervaringen uit het land worden gedeeld
  • 16.30 Afsluiting met een hapje en een drankje

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 maart op ons kantoor te Zoetermeer. Goed bereikbaar met trein (10 minuten lopen vanaf treinstation Zoetermeer) en auto (gratis parkeren).

Aanmelden
Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@svland.nl. Vermeld hierin uw organisatie en de namen van de deelnemers. Binnen 48 uur ontvangt u een ontvangstbevestiging inclusief routebeschrijving.

Heeft u vragen of problemen met aanmelden dan kunt u contact opnemen met Hugo van Grondelle of Barbara Venselaar. Ons telefoonnummer is 079 363 44 00.

Wij kijken uit naar uw komst!

Dienst Handhaving SV Land
–    Nienke ter Weijden
–    Tjerk Moraal
–    Aad Sweijen

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief