De Goudse komt met nieuwe Ziektewet-ERD verzekering

De Goudse heeft een nieuwe Ziektewet-eigenrisicoverzekering (ZW ERD) geïntroduceerd. Het product wordt in eerste instantie verkocht via een beperkt aantal adviseurs. De verzekering moet ondernemers meer regie bieden op de begeleiding van zieke (ex-)werknemers en de kosten hiervan.

De Goudse is al actief op deze markt, onder andere met een verzekering voor de uitzendbranche. Directeur Commercie Bernardo Walta: “Als belangrijke speler op de inkomensmarkt gaan wij nu in samenwerking met vijftien verzekeringsadviseurs praktijkervaringen opdoen met een oplossing die ondernemers meer regie biedt op de begeleiding van zieke (ex-)werknemers en de kosten hiervan. Deze werkwijze biedt ons de kans om ervaringen op te doen en het product te kunnen verbeteren als daar aanleiding toe is. De Goudse heeft de intentie om het vervolgens breed aan te bieden.”

Premiedifferentiatie Ziektewet

De markt voor ZW ERD verzekeringen heeft een impuls gekregen door de introductie  van een premiedifferentiatie Ziektewet voor werkgevers per 1 januari. Hoe meer (ex-)werknemers in de Ziektewet terechtkomen, hoe hoger de lasten voor de werkgever. Werkgevers die ervoor kiezen om zelf eigenrisicodrager te worden, hoeven deze gedifferentieerde premie niet te betalen.

Bron: amweb.nl

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief