Extra Masterclass Wet Modernisering Ziektewet in Amsterdam

SV Support organiseert voor werkgevers, intermediairs en verzekeraars een Masterclass Modernisering Ziektewet. Vanwege de vele aanmeldingen tot nu toe heeft SV Support besloten om een vierde sessie te organiseren in Amsterdam op donderdag 20 september.

De Ziektewet gaat met de invoering van de ‘Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters’ ingrijpend veranderen. Dat dit een grote impact gaat hebben voor u als werkgever, intermediair of verzekeraar staat vast. Reden om u binnenkort over deze wijzigingen te laten informeren.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal uitleg gegeven worden over deze ingrijpende wetswijziging. Graag nodigen wij u uit voor deze Masterclasses welke plaatsvinden op de volgende data en locaties:

  • 30 augustus locatie Eindhoven
  • 6 september locatie Utrecht (VOL)
  • 13 september locatie Zoetermeer
  • 20 september locatie Amsterdam

Tijdstip: van 13.00 – 15.00. Informatie over de exacte locatie ontvangt u na aanmelding. De masterclass wordt u kosteloos aangeboden.

Interesse? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@svsupport.nl. Vermeld hierin de gewenste datum/locatie, het aantal personen en uw NAW-gegevens.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief