Fouten in Beschikking Whk 2018

Werkgevers hebben deze week de Beschikking Gedifferentieerde Premie Werkhervattingskas (Whk) 2018 ontvangen van de Belastingdienst of ontvangen deze binnenkort. De premieberekening bevat vaak fouten. Na ontvangst heeft u zes weken de tijd om bezwaar aan te tekenen.

Laat uw beschikkingen door onze specialisten controleren op juistheid. Dit kan bedrijven die geen eigenrisicodrager zijn veel geld besparen. Deze onderzoeken en het instellen van bezwaar voeren wij voor u uit op basis van no cure, no pay.

Kosteloze quickscan beschikking Werkhervattingskas (Whk)

Wij bieden u een kosteloze quickscan aan van uw beschikking. Upload uw beschikking en één van onze specialisten controleert deze op potentiële besparingsmogelijkheden.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de quickscan

  • U bent geen eigenrisicodrager
  • Uw totale loonsom bedraagt minimaal € 4.000.000

De quickscan is kosteloos en vrijblijvend. Na ons advies kunt u besluiten SV Land in te schakelen voor een uitgebreid onderzoek, bezwaar en/of beroep.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons kantoor te Zoetermeer en vraag naar Tjerk Moraal, Manager Specialisten en Projecten. Ons telefoonnummer is 079 363 4400. U kunt ook een e-mail sturen naar info@svland.nl.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief