basisopleiding participatiewet

Gratis Basisopleiding Participatiewet winnen? SV Land is jarig en trakteert

Deze winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer inzenden. Onze medewerkers kiezen een winnaar uit de binnengekomen inzendingen. Deze winnaar ontvangt van ons persoonlijk bericht.

SV Land bestaat dit jaar 20 jaar. Dat vieren we onder andere met het weggeven van een vierdaagse Basisopleiding Participatiewet ter waarde van € 1095,- Wil jij deze opleiding voor jezelf of voor een ander winnen? Lees dan snel verder.

De Participatiewet is sinds 2015 een van de belangrijkste wetten in de sociale zekerheid. Honderdduizenden mensen in Nederland maken hiervan gebruik of hebben er op een andere manier mee te maken.

Goede kennis van de Participatiewet is om die reden van groot belang voor iedereen die werkzaam is bij de sociale dienst als klantmanager of publieksbaliemedewerker. Datzelfde geldt voor iedereen die een carrière in de sociale zekerheid ambieert.

Kennis is de sleutel

SV Land wil al 20 jaar de sociale zekerheid in Nederland beter maken en betaalbaar houden. Wij geloven dat kennis de sleutel is om een succes te maken van al het goeds dat de sociale zekerheid ons biedt. Daarom verzorgen wij al jaren meer dan 40 verschillende opleidingen in de sociale zekerheid.

Ter ere van ons jubileumjaar willen wij één gratis vierdaagse Basisopleiding Participatiewet weggeven. Deze opleiding vindt plaats op 5, 12, 19 en 26 november 2021. Cursisten kunnen online of klassikaal in Zoetermeer deelnemen. Aan het einde van de opleiding kun je examen doen en een diploma ontvangen waarmee je direct aan de slag kunt bij de sociale dienst in diverse gemeenten in Nederland.

Meedoen?

Wil jij kans maken op deze gratis opleiding of ken je iemand waarvoor deze gratis opleiding een fantastische kans zou zijn? Vul dan het onderstaande formulier in. Vertel ons waarom jij – of degene die jij op het oog hebt – deze opleiding zou moeten winnen.

De spelregels

  • Je kunt slechts één keer meedoen en je hebt daarvoor de gehele zomerperiode de tijd. Op 1 september sluit de actie en zullen we de inzendingen beoordelen. Als je gewonnen hebt, nemen we persoonlijk contact met je op.
  • Jouw persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden voor deze winactie en voor het versturen van een digitale mailing. Je kunt je altijd afmelden voor deze mailing door te klikken op ‘uitschrijven’ onderaan de mail.
  • De data voor november gaan alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn. Als je gewonnen hebt, maar de cursus in november vervalt, kan je op een ander moment gratis deelnemen.

 

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief