Integrale aanpak drie decentralisaties (3D)

SV Land is al 15 jaar specialist op gebied van de sociale zekerheid en verzuim. Vanaf 2016 is onze dienst Advies uitgebreid ten behoeve van het gehele Sociaal Domein. Daaronder verstaan wij de 3D-taken Participatiewet, Wmo 2015 en Jeugdtaken.

Het Sociaal Domein staat de komende jaren in het kader van de Transformatie voor een deel in het teken van verschillende 2D- of 3D-beleidsthema’s. Daar zitten besparingsmogelijkheden.

Onze adviseurs worden resultaatgericht ingezet voor een inhoudelijke afgebakende opdracht met een eindresultaat. Ook kunnen zij bij u gedetacheerd worden om een functie tijdelijk uit te voeren, bijvoorbeeld bij een vacature of ziektevervanging. SV Land werkt met eigen én externe adviseurs om zo de beste persoon voor uw organisatie te selecteren. Lees meer over onze dienstverlening op Advies Decentralisaties Sociaal Domein (3D).

Jan Braam

Graag willen wij u voorstellen aan Jan Braam, Manager Advies Sociaal Domein. Hij gaat de vernieuwde dienst Advies leiden.

Jan Braam is een resultaatgerichte en krachtige organisatie- en beleidsadviseur met meer dan 30 jaar ervaring bij gemeentelijke en andere organisaties. Hij heeft veel ervaring bij regionale samenwerkingsverbanden, SW-/werkbedrijven, UWV-werkpleinen en diverse welzijnsorganisaties, is in staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau te opereren en daartussen te schakelen.

Vacatures

Voor de vernieuwde dienst Advies zijn we continu op zoek naar (Senior) Adviseurs, Projectleiders en Programmamanagers. Bekijk Werken bij SV Land voor de mogelijkheden. Ook als ZZP’er kun je bij ons aan de slag.

Informatie en contact
Voor meer informatie over deze nieuwe dienst of een offerte kunt u contact met ons opnemen. Uw contactpersoon is Jan Braam, Manager Advies Sociaal Domein.

T 079 363 44 00
E jbraam@svland.nl

 

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief