Kennisbijeenkomst – Duurzame Inzetbaarheid op de Werkvloer

Zoals je van ons gewend bent, organiseert SV Land jaarlijks meerdere kennisbijeenkomsten. Wij nodigen je graag uit voor de kennisbijeenkomst: Duurzame Inzetbaarheid op de Werkvloer. De kennisbijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 november 2019 in Utrecht.

Doelgroep
Deze kennissessie wordt verzorgd voor een exclusief gezelschap van HR Directeuren van 500+ organisaties.

Het inzetbaar houden van je medewerkers is hedendaags een onderwerp dat we niet meer onder stoelen of banken kunnen schuiven. Duurzame inzetbaarheid is een hot topic anno 2019. Elke organisatie heeft een eigen reden om bezig te zijn met inzetbaarheid. Verzuim neemt toe of er is krapte op de arbeidsmarkt bij bepaalde functies. Hoe kunnen we werknemers helpen hun inzetbaarheid te verbeteren?

Sprekers

  • Peter Sinning, SV Land
  • Jeroen Heijmans, CSU

Spreker Peter Sinning vertelt over de aanpak van inzetbaarheid in de praktijk. Peter heeft meerdere jaren ervaring op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Daarnaast is mogelijk om eigen praktijkvoorbeelden en/of vragen mee te nemen, zodat deze interactief behandeld kunnen worden.

Award Winning Program
Tijdens dit event spreekt Jeroen Heijmans van CSU over de implementatie van het programma ‘’Fris in je werk’’. In de kern gaat dit programma over het versterken van de individuele medewerker met problemen, het ondersteunen bij de in standhoudende factoren.

Top 3 problemen bij verzuim:

  1. Loonbeslag
  2. Fysieke problemen
  3. Psychische problemen

Voor elk van deze 3 problemen zijn er programma’s opgesteld. Welke stappen dienen genomen te worden door een werkgever?

Programma

15.00 – 15.30 Inloop
15.30 – 16:30 Kennissessie
16:30 – 17:30 Borrel

Locatie

Villa Jongerius
Kanaalstraat 64
3527 KX Utrecht

Route naar Villa Jongerius

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@svland.nl. Vermeld hierin de namen en functies van de personen die de kennissessie willen bijwonen.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief