Let op: de Whk beschikking komt er weer aan!

Werkgevers ontvangen deze maand de Beschikking Gedifferentieerde Premie Werkhervattingskas (Whk) 2021 van de Belastingdienst. Uit onderzoek blijkt dat de premieberekening vaak fout is.

U kunt uw beschikking door onze specialisten laten controleren op juistheid. Dit kan bedrijven die geen eigenrisicodrager zijn veel geld besparen. Deze onderzoeken en het instellen van bezwaar voeren wij voor u uit op basis van no cure, no pay.

Na ontvangst heeft u slechts zes weken de tijd om bezwaar aan te tekenen. Kom snel in actie om onnodige kosten te voorkomen.

Kosteloze quickscan beschikking Whk

Wij bieden u een kosteloze quickscan aan van uw beschikking. Upload uw beschikking vóór 31 december as. en één van onze specialisten controleert deze op fouten en potentiële besparingsmogelijkheden.

Voorwaarden

  • U bent geen eigenrisicodrager
  • Uw totale loonsom bedraagt minimaal € 4.000.000
  • U uploadt uw beschikking vóór 31 december 2020

De quickscan is kosteloos en vrijblijvend. Na ons advies kunt u besluiten SV Land in te schakelen voor een uitgebreid onderzoek of bezwaar.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel naar onze collega Otwin Nonnekes, Adviseur Sociale Zekerheid. Zijn telefoonnummer is 06-46056338. U kunt ook een e-mail sturen naar ononnekes@svland.nl.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief