Prijswinnaar 1 van de Wwnv enquête

Op 14 en 15 juni was SV Café vertegenwoordigd op het Divosa Congres. Tijdens dit congres konden  bezoekers in onze stand een enquête over de Wwnv invullen waarmee een iPad gewonnen kon worden. De winnaar heeft gisteren haar prijs ontvangen. We feliciteren Ilse Zenden van UWV van harte met haar prijs!

We hebben besloten om deze Wwnv enquête ook voor SV Café leden en bezoekers beschikbaar te stellen. En ook nu kunt u een iPad winnen!

Nu het kabinet is gevallen betekent dit nog niet dat de bestaande problemen zijn opgelost. Dus “hoe nu verder” is de vraag. Met deze enquête willen we uw mening toetsen rondom één regeling aan de onderkant. De uitkomsten bieden we aan bij Divosa. Maak je  mening kenbaar, vul de enquête in en win een iPad.

– Het  SV Café Team

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Wij maken gebruik van cookies voor het personaliseren van advertenties. Gaat u akkoord met deze cookies, klik dan op 'Accepteren'. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten