Schrijf u nu in voor de Training Internetonderzoek Sociale Zekerheid

De samenleving digitaliseert steeds meer. De cijfers van het CBS geven aan dat 93% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een internetaansluiting. Vrijwel iedereen is actief op internet en via openbare bronnen kan je veel  relevante informatie verzamelen. De strategie is doelgericht zoeken op internet. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Je moet daarom de hooiberg en de speld kennen.

Het instrument internetonderzoek kan in de wereld van de sociale zekerheid zeer effectief worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van informatie voor uitkeringsfraude en het verkrijgen van een completer beeld van uitkeringsgerechtigden, met als doel een betere begeleiding naar werk te realiseren. Ook kan het behulpzaam zijn bij het opsporen van zogenaamde “verdwenen debiteuren”. Hiertoe hebben wij de Training Internetonderzoek Sociale Zekerheid ontwikkeld.

SV Land biedt een tweedaagse basis- en verdiepingstraining aan en daarnaast ook diverse losse modules. U kunt zich inschrijven middels het aanmeldformulier voor de volgende data:

  • Basistraining Internetonderzoek (twee dagen)
    15 en 16 oktober 2012
  • Module Social Media (één dag)
    17 oktober 2012

Bekijk Training Internetonderzoek Sociale Zekerheid voor meer informatie of neem contact op met Irene Braaksma, Manager Advies en Opleidingen via 079 3634400.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief