SV Land bestaat 15 jaar!

SV Land werd op 1 mei 2001 opgericht. Dit jaar bestaan we dus 15 jaar en daarvoor willen wij allereerst onze klanten, medewerkers en samenwerkingspartners bedanken. Zij hebben dit mogelijk gemaakt.

In 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van Sociale Zekerheid en verzuim. Met ruim 100 professionals werken wij voor overheden en bedrijfsleven en dragen wij onze kennis over.

Historie

SV Land is opgericht door voormalig UWV-medewerkers met het idee om de gehele keten van de Sociale Zekerheid te bedienen. Er werd begonnen met het detacheren van specialisten op het gebied van werknemersverzekeringen bij UWV. Het klantenbestand werd snel uitgebreid met gemeentelijke sociale diensten en SVB.

Privatisering
Door de steeds verdergaande privatisering van de Sociale Zekerheid werd de kennis van SV Land ook interessant voor de private markt en in het bijzonder uitzendbureaus. Bedrijven kregen meer verantwoordelijkheden op het gebied van verzuim en re-integratie. Om deze reden werd voor de private markt in 2004 zusterbedrijf SV Support opgericht. Projecten en advies van SV Support zorgden voor flinke besparingen.

Handhaving
In 2008 werd de positie van SV Land op de gemeentemarkt verstevigd door te fuseren met Ketel Coaching. De fusie heeft geleid tot een uitbreiding van onze dienstverlening met Handhaving.

Verzekeraars
De privatisering van de WIA zorgde er ook voor dat verzekeringsmaatschappijen meer sociaaljuridische kennis nodig hebben. Sinds 2011 werken onze specialisten ook voor alle grote verzekeraars in Nederland. Zij zorgen voor schadelastbeheersing en juridische ondersteuning.

Verder onder één naam
De publieke en private uitvoering groeiden steeds dichter naar elkaar toe. Om deze reden zijn SV Land en SV Support in 2014 samengevoegd en zijn wij onder de naam SV Land door gegaan.

Toekomst

De Sociale Zekerheid is in de afgelopen jaren een vak geworden en aan grote veranderingen onderhevig. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze dienstverlening hierop aan. Kennisoverdracht staat hierbij centraal. SV Land heeft een unieke positie in de markt: we zijn onafhankelijk, beheersen ons vak en werken door de gehele keten van de Sociale Zekerheid.

Wij vertrouwen op een succesvolle samenwerking in de komende jaren.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief