SV Land en SV Support per 1 januari 2014 verder als SV Land

Na 12,5 jaar hebben SV Land en SV Support besloten om met één naam verder te gaan: SV Land. SV Land bedient van oudsher de publieke markt en SV Support de private markt. De samenvoeging is een logische stap als je kijkt naar de ontwikkelingen binnen de Sociale Zekerheid. De publieke en private sociale zekerheidsarrangementen komen, als gevolg van het hybride stelsel, steeds dichter bij elkaar.

Wij willen ons met deze samenvoeging sterker als Specialisten Sociale Zekerheid profileren in de markt. Sociale Zekerheid is immers een volwaardig vak geworden. De naam SV Land is gekozen, omdat dit een kwalitatief sterk merk is en SV Land qua omvang het grootste deel van de bedrijfsuitvoering uitmaakt. SV Land werkt vanaf 1 januari 2014 met circa 100 medewerkers aan een professionele uitvoering van het Sociaal Zekerheidsvak, met adviseurs, specialisten en handhavers.

SV Land is met haar specialistische kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en verzuim uniek in Nederland. SV Land ondersteunt bedrijven en overheid in de vorm van advisering, het verzorgen van opleidingen, het uitvoeren van besparingsprojecten, handhaving en het op tijdelijke basis inzetten van specialisten. Voor elke vraag bieden wij u te allen tijde een oplossing op maat.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief