SV Land wenst u een gezond en mooi 2018

Het jaar 2017 stond in het teken van economisch herstel. De Nederlandse economie trekt aan en de werkgelegenheid neemt toe. Ook gingen we naar de stembus en kregen (na een recordaantal dagen) een nieuw kabinet.

De Oranje Leeuwinnen werden Europees Kampioen, de mannen werden uitgeschakeld in de kwalificatie voor het WK voetbal. Tom Dumoulin wint als eerste Nederlander de Giro d’Italia. Aanslagen in Stockholm, Londen, Barcelona en Manchester. Feyenoord is na 18 jaar weer kampioen in de Eredivisie.

Het SCP geeft in de Sociale Staat van Nederland 2017 aan dat we meer tevreden zijn dan media vaak weergeven. Nederlanders zijn gelukkig en dit komt mede door ons sociale zekerheidsstelsel. SV Land probeert hieraan zijn steentje bij te dragen door het delen en toepassen van kennis en ervaring op het gebied van sociale zekerheid en verzuim.

Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking in 2017 en wensen u een goed en gezond 2018!

Kindertehuis Victory

In de visie van SV Land behoort onze verantwoordelijkheid verder te reiken dan uitsluitend het eigen land. Om die reden sponsort SV Land enkele projecten in Indonesië. Op dit moment financieren wij het kindertehuis Victory in Yogyakarta op Java. Het kindertehuis maakt het mogelijk dat kinderen van arme gezinnen ook voorgezet onderwijs kunnen volgen.

In december schenken wij elk jaar een extra bijdrage aan dit kindertehuis.

Lees meer over Victory

 

 

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief