SV Land wenst u een goed en gezond 2015!

Het jaar 2014 was in veel opzichten een bewogen jaar. Het is onrustig in de wereld en dat houdt veel mensen bezig. De ramp met de MH17 was voor ons land één van de grootste rampen in de historie en voor de nabestaanden is er blijvend verdriet en gemis van hun dierbaren. Oorlog in Irak, Syrië, Israël en op veel meer plekken in de wereld. We zien schrijnende beelden van vluchtende mensen en kinderen op televisie en internet. Het ebolavirus in Afirka en ga zo maar door.

En wij maken ons in Nederland druk om 1,5% of 1,2% economische groei in 2015. Of een paar tientjes minder koopkracht in de maand. Of de vrije artsenkeuze. We begrijpen heel goed dat regeringsmaatregelen sommige mensen of groepen hard raken, maar toch… Ook het aantal werklozen en faillissementen leiden tot persoonlijke drama’s. Maar alles blijft relatief denken wij.

Natuurlijk hebben we makkelijk praten. Met SV Land kijken we terug op een goed jaar met mooie resultaten. Wij zijn een bedrijf dat niet streeft naar winstmaximalisatie, maar maximalisatie van tevredenheid van klanten door het leveren van kwaliteit en het opbouwen van een goede relatie. En tevredenheid van medewerkers met plezier in het werk. Uiteraard zijn we ondernemers en willen we succes hebben, maar zeker niet ten koste van alles.

Wij willen u danken voor de samenwerking  in 2014 en wensen u een goed en gezond 2015!

Charlotte van Leeuwen
Michiel Bakker

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief