SV Werkt is gestart op 1 mei 2015

SV Werkt is gestart op 1 mei 2015 door het management van zusterbedrijf SV Land. SV Land bestaat inmiddels bijna 15 jaar en is uitgegroeid tot dé specialist in Nederland op het gebied van Sociale Zekerheid en verzuim in de publieke en private sector.

SV Land heeft in de afgelopen jaren laten zien dat Sociale Zekerheid een complex en volwassen vak is geworden. Naast de specialistische dienstverlening van SV Land werd ons vaak de vraag gesteld of wij ook flexkrachten op detacheringsbasis beschikbaar hebben. Daarom hebben wij besloten om een specialistisch detacheringsbureau te starten, waarbij wij flexkrachten Sociale Zekerheid aanbieden. U kunt hierbij denken aan: klantmanagers bij gemeenten, casemanagers WvP/WIA/AOV, medewerkers bezwaar en beroep, claimbeoordelaars WIA/AOV etc.

Onze mensen worden gekenmerkt door hun goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Het management van SV Werkt heeft verstand van het vak, wij zijn geen snelle accountmanagers en zijn nauw betrokken bij de uitvoering van de opdrachten. Hiermee maken wij het verschil.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief