Topman Albert Heijn in bestuur Locus

De Executive Vice President Human Resources van Albert Heijn – Luc de Baets – neemt per 1 april 2014 zitting in het Locus bestuur. Dit is goed nieuws voor het netwerk. Albert Heijn is namelijk bij uitstek het soort bedrijf waar Locus haar dienstverlening voor organiseert; het faciliteren van de samenwerking tussen landelijke werkgevers en meerdere gemeenten en sw-bedrijven.

Albert Heijn heeft een stevige ambitie als het gaat om het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf biedt werkplekken om ervaring op te doen binnen de reguliere bedrijfsvoering. Dit alles onder omstandigheden die bij het individu passen. Bijna 650 wajongers hebben nu werk- en ontwikkelingsmogelijkheden in de winkels van Albert Heijn.

Met de komst van de nieuwe participatiewet zijn gemeenten verantwoordelijk voor de re-integratie van deze doelgroepen. Daarom zoekt Albert Heijn een samenwerkingspartner om samen middels de opstart van enkele pilots toekomstmodellen te ontwikkelen voor de instroom van de doelgroep na 1 januari 2015. Het Locus Netwerk wordt uitgedaagd deze dienstverleningsvraag naar tevredenheid van de Albert Heijn op te pakken. Op 1 januari 2015 willen we klaarstaan met een gedegen en bewezen dienstverleningsmodel om de doelgroep met de participatiewet te bemiddelen naar de supermarkt bij hen in de buurt.

Locus is blij met Luc de Baets in het bestuur en verheugt zich op de samenwerking bij deze gezamenlijke uitdaging.

Bron: Locus

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief