Casemanager Ziektewet

Workshop Update sociale zekerheid voor de verzuimprofessional

Als specialist op het terrein van verzuim en inzetbaarheid, krijgt u veelvuldig te maken met vraagstukken op sociaal-verzekeringsrechtelijk gebied. Wilt u in een middag weer volledig op de hoogte zijn van alle in’s en out’s op uw werkgebied, aarzel dan niet en schrijf u in voor de kennissessie Update arbeidsrecht voor de verzuimprofessional.

De workshop is bedoeld voor casemanagers regie op verzuim (CROV) of register case en caremanagers (RCCM) en HR professionals die zich bezig houden met verzuim.

De workshop vindt plaats op woensdag 4 september 2019 van 14:30 tot 16:30 en de locatie is Zeist.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Welke plannen het Regeerakkoord uit gaan ten aanzien van ziekte en arbeidsongeschiktheid en welke nieuwe plannen zijn er?
  • In welke situaties wordt een loonsanctie opgelegd en wat zijn argumenten om deze te voorkomen dan wel te bekorten?
  • Wat bepaalt de jurisprudentie ten aanzien van de waarde van de FML die is opgesteld door de bedrijfsarts of verzekeringsarts?
  • Stand van zaken jurisprudentie eerstejaars ZW-beoordeling
  • Jurisprudentie verschil opleidingsniveau en functieniveau
  • Wat is de waarde van de diverse verzekeringsgeneeskundige protocollen?
  • Update no-riskpolis

Na afloop van deze kennissessie bent u weer helemaal up-to-date waar het gaat om de voor uw vakgebied noodzakelijke kennis. Tevens is er na afloop van de workshop een gelegenheid tot netwerken inclusief met een hapje en een drankje.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@svland.nl. Graag de naam van de workshop en het aantal personen vermelden.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief