Klantmanager Werk & Inkomen

Eerdere cursisten hebben deze opleiding met een 8,4 beoordeeld.

Bijbehorende opleidingen

Wil jij Klantmanager Werk & Inkomen worden? SV Land biedt jou twee opleidingen die je kunt volgen als je wilt solliciteren naar een functie als Klantmanager Werk & Inkomen. Het gaat om de volgende twee opleidingen:

Basisopleiding Participatiewet  Opleiding tot Inkomensconsulent

 

Deze opleidingen zijn beide een goede basis voor het werken als Klantmanager Werk & Inkomen. Naast enkele overlappende onderdelen zijn er echter ook enkele verschillen:

  • De Opleiding tot Inkomensconsulent duurt langer (10 dagen, i.p.v. 3 dagen) en is meer gedegen. Ook is deze opleiding meer toegespitst op het werken bij een gemeente.
  • De Opleiding tot Inkomensconsulent is duurder (v.a. € 2795,- per persoon)
  • De Basisopleiding Participatiewet is breder (algemener) dan de Opleiding tot Inkomensconsulent.

Het is heel goed mogelijk dat de vacature waarop je wilt solliciteren slechts een basisopleiding van je vraagt. Anders gezegd: na het volgen van de Basisopleiding Participatiewet zijn er veel vacatures waarop je reageren kunt.

Nadat je aangenomen bent als Klantmanager Werk & Inkomen kun je voor een verdere verdieping alsnog de Opleiding tot Inkomensconsulent volgen.

Kansrijk Beroep subsidie

Klantmanager Werk & Inkomen is door het UWV als een zogenaamd “Kansrijk Beroep” gekwalificeerd. Dat betekent dat werklozen die een uitkering ontvangen van het UWV de opleidingskosten geheel of gedeeltelijk door het UWV vergoed kunnen krijgen.

Wil je meer weten over deze regeling en hoe je hiervan kunt profiteren? Klik dan op de onderstaande button.

Kansrijke Beroepen

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief