Populaire incompany trainingen

Welkom bij SV Land, dé partner voor op maat gemaakte incompany trainingen die jouw team naar een hoger niveau tillen. Of je nu een private werkgever bent die op zoek is naar gespecialiseerde trainingen of een (semi) overheidsinstelling die haar personeel wil versterken, bij SV Land zijn we er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze Aanpak

Bij SV Land geloven we in praktijkgericht leren. Onze incompany trainingen zijn interactief en worden geleid door ervaren professionals uit het werkveld. Dit betekent dat je niet alleen theoretische kennis krijgt, maar ook direct de vertaalslag naar de praktijk maakt. Onze trainers begrijpen de uitdagingen waar jouw team mee te maken heeft en kunnen deze kennis effectief overbrengen.

Top 3 populaire Incompany Trainingen voor de Private Markt:

  1. Casemanager Verzuim Opleiding: Leer effectief omgaan met verzuim binnen jouw organisatie en word een expert in het begeleiden van medewerkers tijdens hun verzuimperiode.
  2. Verzuimaanpak en Verzuimgesprekken voor Leidinggevenden: Geef leidinggevenden de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om verzuim effectief aan te pakken en constructieve gesprekken te voeren met zieke medewerkers.
  3. HBO Opleiding Casemanager Regie op Verzuim: Voor degenen die zich verder willen specialiseren in het managen van verzuim en het nemen van regie om het verzuim binnen de organisatie te verminderen en te beheersen.

Top 3 populaire Incompany Trainingen voor de Publieke Markt (Gemeenten en Overheidsinstellingen):

  1. Basis Participatiewet: Krijg inzicht in de wet- en regelgeving rondom de Participatiewet en leer hoe je deze effectief kunt toepassen binnen jouw gemeente of overheidsinstelling.
  2. De-escalatie van Agressie: Leer hoe je agressie kunt herkennen, voorkomen en de-escaleren in situaties waarin je te maken krijgt met burgers of cliënten.
  3. Voorliggende Voorzieningen: Ontdek hoe je burgers of cliënten kunt helpen bij het vinden van passende voorliggende voorzieningen en hoe je hen kunt ondersteunen bij het zelfstandig oplossen van hun problemen.

Een incompany training op maat? 

Ben je geïnteresseerd in onze incompany trainingen? Neem dan gerust contact op met Karin via 06 44 15 52 55 of stuur een e-mail naar kalblas@svland.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen door op de informatiebutton rechts te klikken. Karin staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte training voor jouw team samen te stellen.

Vraag hier een offerte aan!