Incompany Training

Incompany training op maat voor jouw organisatie

Een incompany training is een perfect middel om medewerkers op te leiden. Het is een praktijkgerichte manier om de kennis en vaardigheden van meerdere medewerkers te laten aansluiten bij ontwikkelingen in de organisatie of het betreffende vakgebied.

Een incompany training is helemaal af te stemmen naar de wensen en behoefte vanuit het bedrijf of de organisatie. Incompany trainingen zijn volledig op maat in te richten.

Alle trainingen

Incompany training bij SV Land

Naast onze open inschrijvingen geven we bij SV Land ook diverse incompany trainingen. Voor zowel werkgevers als voor (semi) overheidsinstellingen verzorgen wij incompany trainingen door het gehele land.

Zijn echt toplessen met veel positieve energie!
Quoratio

Voordelen van een incompany training

Er zijn veel voordelen voor het houden van een incompany training voor het personeel. Doordat een incompany op maat wordt samengesteld heb je volledig de regie over de invulling hiervan. De overige voordelen zetten we graag op een rijtje

 • Op maat gemaakt
  We hebben het net benoemd, maar het kan geen kwaad om dit puntje nogmaals te benadrukken. Een volledig op maat gemaakte training voor uw personeel kan een enorme meerwaarde voor uw team zijn.
 • Wie sluit aan bij welk onderdeel
  Bij een incompany training is het mogelijk om meerdere personen aan de laten sluiten gedurende de incompany. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om een teamlid niet mee te laten doen als het onderdeel geen meerwaarde heeft voor het teamlid.
 • Geen reistijd
  Doordat een incompany training bij jou op kantoor is hoeft niemand van het team op pad. Onze trainer komt jullie kant op zodat het team in een vertrouwde omgeving zich kan ontwikkelen. Daar draait het immers om, toch?
 • Financieel aantrekkelijk
  Een incompany training is de meest efficiënte manier van het om/bijscholen van collega’s. Doordat er een vast bedrag wordt gerekend is het ook nog eens interessant om zoveel mogelijk te laten aansluiten zodat de kosten per persoon voordeliger worden. Daarnaast is het niet nodig om een (externe) locatie te huren zodat deze kosten je ook bespaard blijven.
 • Een versterkt teamgevoel
  Het gezamenlijk volgen van een incompany training heeft naast alle gedeelde informatie nog meer pluspunten. De onderlinge betrokkenheid en de interactie met elkaar zal het teamgevoel versterken. Leuk om deze dag(en) dan ook af te sluiten met een teamborrel.
 • Tevreden collega’s
  Je collega’s krijgen de kans om zich te ontwikkelen. Met ontwikkeling zullen waarschijnlijk hun motivatie, plezier en prestatie op de werkvloer behouden blijven. Nog een extra reden om een incompany training te overwegen.

Worden incompany trainingen vaak afgenomen?

Bij SV Land verzorgen we diverse incompany trainingen door het gehele land. Dit doen we voor private werkgevers, maar ook voor (semi) overheidsinstellingen. Onze trainingen zijn veelal interactieve sessies en hebben daarnaast een praktijkgerichte insteek.

Onze trainers zijn afkomstig vanuit de praktijk, daardoor weet de trainer ook exact hoe de theorie en de praktijk te combineren.

Populaire incompany trainingen

Enkele van onze veel gegeven incompany trainingen voor de private markt zijn de

 1. Verzuimaanpak en verzuimgesprekken
 2. Training Wet verbetering Poortwachter (WvP) en Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA)
 3. Post HBO opleiding tot Casemanager regie op Verzuim (Crov)

De meest gegeven incompany trainingen bij gemeenten en overheidsinstellingen zijn de

 1. Basisopleiding Participatiewet (Pwet)
 2. Opleiding tot Junior Handhavingsspecialist (10 daagse)
 3. Training De-escalatie van Agressie
SV Land zorgt voor een optimaal leerrendement met oog voor de medewerkers.
WeenerXL

Veelgestelde vragen over incompany trainingen bij SV Land

 1. Wat kost een incompany training?
 2. Krijgen mijn collega’s een certificaat of diploma?
 3. Uit hoeveel dagen bestaan een incompany training?
 4. Verzorgd SV Land ook het (les)materiaal?
 5. Wat dien ik zelf voor te bereiden?

Ook nieuwsgierig geworden naar onze incompany trainingen?

Ben je enthousiast over onze incompany trainingen en zie je het helemaal zitten voor je team? Wij komen graag eens langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Doordat wij geheel op maat jouw team kunnen trainen heb je alle vrijheid bij het samenstellen van de stof én het aantal deelnemers.

Neem voor meer inspiratie een kijkje bij het overzicht tussen al onze incompany trainingen. Liever de behoefte om eens te bellen met één van onze medewerkers, dat kan via 079 363 44 00.

Wij zijn natuurlijk ook bereikbaar per mail op opleidingen@svland.nl of via onderstaand contactformulier.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief