Diensten voor gemeenten

SV Land ondersteunt al meer dan 15 jaar gemeenten bij de uitvoering van sociale zekerheid. Dat doen wij allereerst door advies, opleidingen en detachering van sociale zekerheid specialisten. Maar wij kunnen u ook helpen met fraude-onderzoek.

Juist nu de decentralisatie in het sociale domein een feit is, hebben gemeenten steeds vaker behoefte aan concrete hulp bij het rechtmatig verdelen van sociale zekerheidsgelden. Er is veel werk en veel taken zijn nog nieuw en onbekend.

Juist nu de decentralisatie in het sociale domein een feit is, hebben gemeenten steeds vaker behoefte aan concrete hulp bij het rechtmatig verdelen van sociale zekerheidsgelden.

De specialisten van SV Land hebben jarenlange ervaring door als onafhankelijke adviseur te werken voor werkgevers, arbodiensten, verzekeraars, gemeenten, het UWV en overheidsinstellingen. Daardoor kennen de sociale zekerheidswetten als geen ander en weten deze op de juiste manier toe te passen.

Enkele uitgelichte diensten voor gemeenten:

Missie SV Land

SV Land staat voor een rechtvaardige vaststelling van publieke en private sociale zekerheidsgelden. Met het ontwikkelen, toepassen en delen van kennis over sociale zekerheid en verzuim leveren wij een innovatieve, waardevolle bijdrage aan organisaties in de publieke (en private sector) in Nederland.

Bekijk onze video: Sociale Zekerheid: Een groot goed