Drie goede redenen om voor SV Land te komen werken

Ben jij een professional in de sociale zekerheid? Ben jij bijvoorbeeld arbeidsdeskundige, verzuimspecialist, jurist, handhavingspecialist of inkomensconsulent? Dan heb je een belangrijke functie waarin jij meehelpt om Nederland draaiend te houden.

Maar de vraag is: krijg je die waardering ook van je huidige werkgever? Wij zien dat specialisten in de sociale zekerheid vaak jarenlang dezelfde taken blijven uitvoeren, en dat is zonde!

Kom eens kennismaken met SV Land. Wij detacheren ervaren specialisten zoals jij bij opdrachtgevers als gemeenten, het UWV, inkomensverzekeraars en grote werkgevers. We doen lange, maar ook kortlopende projecten rondom verzuim en realiseren besparingen voor onze klanten.

Bij ons kan jij

  1. jouw specifieke kennis inzetten voor verschillende opdrachtgevers. Je krijgt de kans om je te specialiseren en om een interessant netwerk op te bouwen.
  2. je marktwaarde als professional vergroten door het volgen van een of meerdere van de ruim 40 opleidingen die SV Land aanbiedt.
  3. deel uit gaan maken van een team van gezellige collega’s waarin je kennis en ervaring delen kunt.

Kijk snel naar svland.nl/vacatures of wij de ideale vacature voor jou hebben openstaan. Staat die er niet bij? Neem dan toch contact op. Samen gaan we op zoek waar we jouw specifieke kennis en ervaring kunnen inzetten.

Bekijk vacatures