Juridische dienstverlening


Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied dat onderhevig is aan allerlei wijzigingen. Het sociale zekerheidsrecht is een complex rechtsgebied. Onze juristen zijn deskundig op beide rechtsgebieden. Als werkgever kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende vragen met betrekking tot beide rechtsgebieden.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Adviseren
In onze adviezen kunnen wij de juridische vertaalslag maken naar de wensen of behoefte van uw organisatie. Veelvoorkomende adviezen hebben betrekking op de uitleg van wet- en regelgeving, maar ook concrete rechtspositionele vraagstukken komen vaak aan de orde.

Onderhandelen
Als wij onderhandelen doen we dat altijd met het oog op een lange termijnoplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Zo onderhandelen we regelmatig namens werkgevers over beëindigingovereenkomsten.

Procederen
Indien nodig kunnen wij namens u procederen om het beste juridisch resultaat te behalen. Als een besluit in strijd is met het recht, dan zullen wij doorgaan tot aan het hoogste rechtscollege om uw belangen te behartigen.

SV Land is al 20 jaar juridische dienstverlener voor werkgevers. Wij worden door het UWV dan ook erkend als professioneel rechtshulpverlener in sociale zekerheidskwesties.

Onze juristen helpen u graag bij (complexe) vraagstukken rondom het Arbeidsrecht en/of het Sociaal Zekerheidsrecht. Wij staan voor u klaar!

Advies vragen

Waar beginnen?

Hebt u onvoldoende kennis in uw organisatie op het gebied van Arbeidsrecht en/of Sociale Zekerheidsrecht? Wij staan u graag te woord wanneer u een (lastig) vraagstuk heeft.
Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief