Diensten voor werkgevers & arbodiensten

Als werkgever of arbodienst heeft u soms behoefte aan onafhankelijke professionele hulp bij ziekte en verzuim of arbeidsongeschiktheid. U wilt voorkomen dat uw medewerkers uitvallen en als er toch iets mis gaat wilt u dat u tijdig de juiste maatregelen treft om loonsanctie te voorkomen. SV Land biedt die professionele hulp. 

Onze arbeidsdeskundigen, casemanagers en interim specialisten helpen u in het woud van complexe wetgeving de juiste keuzes te maken. Dit kunt u doen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die u als werkgever of arbeidsdienst heeft. Zo kunt u al snel duizenden euro’s besparen en betaalt onze inzet zich binnen korte tijd terug.

Onlangs kwam SV Land er nog achter dat iemand alsnog een no-risk polis had. Daardoor konden wij de verzuimkosten met terugwerkende kracht terugvragen van het UWV
Marieken van Kruining - Hago Zorg
Lees interview

Heeft u alleen advies nodig? Of wilt u op tijdelijke basis een professional die zaken van u overneemt? SV Land kan u helpen op die manier die voor u het best uitkomt. Wie bieden zelfs een scan waarmee u inschatten kunt wat onze inzet u mogelijk zou kunnen opleveren. Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Honderden werkgevers en arbodiensten profiteerden al van onze deskundige hulp. Profiteer ook en kies voor een van onze onderstaande diensten: