Summerschool 2024

Verdiep je kennis tijdens de SV Land Summerschool!

Wil je je kennis uitbreiden en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Scheveningen? Dan is onze Summerschool op de Pier de perfecte kans voor jou! Gelegen op een iconische locatie, bieden wij drie speciaal ontworpen opleidingen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor onze Summerschool?

Onze Summerschool presenteert een diversiteit aan opleidingen, speciaal ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu streeft naar carrièregroei, je kennis wilt verdiepen, of simpelweg een liefhebber bent van leren, onze programma's hebben voor eenieder iets waardevols te bieden.

De opleidingen vinden plaats in de maanden juni en juli, waardoor je niet alleen kunt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar ook kunt genieten van de ontspannen zomerse sfeer in Scheveningen.

Aanmelden voor de Summerschool?

Neem nu de eerste stap naar een onvergetelijke zomer vol groei en ontwikkeling! Klik eenvoudig op de aanmeldlink om je direct in te schrijven voor een of meer van onze Summerschool opleidingen. Volg vervolgens de duidelijke instructies op de website om moeiteloos jouw plek te reserveren.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zorg ervoor dat je erbij bent! Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Summerschool op de Pier in Scheveningen.

 

Aanmelden Summerschool 2024

Naam(Vereist)
Aanmelden Summerschool 2024(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief