Masterclass Crov: ChatGPT in relatie tot verzuim

Algemeen

Welkom bij onze Crov masterclasses! Hier bieden wij een unieke kans om je kennis en vaardigheden op dit specifieke vakgebied te verdiepen of verbreden. Onze Masterclasses zijn ontworpen voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en zich voortdurend willen ontwikkelen op het gebied van casemanagement. 

Deze masterclass onthult de kracht van Chat GPT als een instrument om effectieve communicatie te bevorderen en verzuim te verminderen. Leer in deze sessie hoe je als casemanager Chat GPT kunt inzetten. Ontdek hoe Chat GPT kan bijdragen aan het verminderen van verzuim en het bevorderen van een gezonde, productieve werkomgeving.

Doel

Het doel van deze masterclass is om casemanagers vertrouwd te maken met de basisprincipes van het effectieve gebruik van Chat GPT in hun praktijk. Door praktische vaardigheden te ontwikkelen, zullen deelnemers in staat zijn om Chat GPT doelgericht in te zetten, wat resulteert in verbeterde communicatie, verminderd verzuim en een meer efficiënte casemanagement aanpak.

Doelgroep

Iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met het werken aan verzuim zoals casemanagers.

Programma

• Kennismaking met Chat GPT

• Het maximaliseren van de impact van Chat GPT in casemanagement situaties

• Praktische oefeningen

• Implementeren in de praktijk

Trainer

Joyce Meuwese, met mijn medische en forensische kennis zorg ik ervoor dat jij jouw werknemers en organisatie gezond kan houden.

Certificaat

Na het afronden van de masterclass: Chat GPT in relatie tot verzuim ontvangt u een certificaat.

Incompany

De masterclass kan ook incompany worden gegeven.
Een incompany training brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Aan de hand van uw wensen kunnen wij onderdelen die belangrijk zijn voor uw organisatie op de voorgrond plaatsen of aan het trainingsprogramma toevoegen.
  • Deelnemers hoeven niet ver te reizen, want de docent/trainer komt naar ze toe!
  • Wanneer meerdere mensen uit dezelfde organisatie een opleiding/training willen volgen, dan is een incompany traject al snel financieel aantrekkelijk.

Bij de samenstelling van de incompany groepen kan rekening worden gehouden met de diverse functiegroepen en hun werkzaamheden. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers en op verzoek kan er een examen worden afgenomen.

N.B. Deze opleiding kan, indien gewenst, ook in het Engels aangeboden worden. Dit is interessant voor multinationals waar Engels de voertaal is van het hoofdkantoor en/of het management.

Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief