Hoger rendement door structurele verzuimaanpak in de uitzendbranche

Hoe krijg ik grip op mijn verzuim? Veel uitzendorganisaties gaan gebukt onder hoge verzuimcijfers. Deze verzuimcijfers zijn een doorn in het oog van het management. Marges in de uitzendbranche staan immers onder druk. Grip op verzuim en arbeidsongeschiktheid kunnen daarom het onderscheid maken tussen winst en verlies.

Bij een contract met uitzendbeding stopt de opdracht bij de inlener wanneer de uitzendkracht ziek wordt en wordt tevens de relatie werkgever/werknemer beëindigd. Dit maakt ook, dat re-integratie lastig wordt.

SV Land kan u bijstaan in het managen van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s op de werkvloer. Wij zetten ons specialisme in om uw werknemers zo snel mogelijk weer beschikbaar te krijgen, uiteraard rekening houdend met de wensen van u en uw werknemer. Als werkgever krijgt u de regie op verzuim weer in eigen hand.

Onderscheidend in onze aanpak is dat wij te allen tijde maatwerk bieden. Onze aanpak bestaat uit 3 verschillende en onderscheidende modules;
1. Verzuimteam (Medische Unit)
2. Re-integratie / Interventie
3. Regie op Verzuim

Juist omdat de materie complex is, de wet- regelgeving streng is, de mogelijkheden zeer divers zijn, is er geen standaard oplossing. De specialisten van SV Land kunnen samen met uw verzuimteam een ideale mix vormen tussen zelf doen en zaken uitbesteden.

Waar beginnen?

Hebt u het verzuim in uw organisatie niet volledig onder controle, of ontbreekt het in uw organisatie aan specifieke kennis van verzuim(kosten)reductie? Voor een vast bedrag brengen wij uw specifieke situatie in kaart en adviseren u over de te nemen stappen.
   
Bel met Otwin Nonnekes voor een vrijblijvende afspraak.
Adresgegevens

SV Land
Röntgenlaan 13
2719 DX Zoetermeer
Routebeschrijving

Nieuwsbrief